Adviseur Overlijdensrisicoverzekering

overlijdensrisicoverzekering advies leiden

Overlijden van u of uw partner geeft veel emotionele ellende, daar kan geen verzekering tegenop. Maar u kunt wel de financiële ellende met een overlijdensrisicoverzekering voorkomen.

Inkomen valt weg waardoor huur, hypotheek en andere vaste lasten niet meer betaald kunnen worden. U moet hier toch niet aan denken. Maar ook de partner die de zorg voor het huishouden en de kinderen op zich heeft genomen en weg valt, veroorzaakt extra kosten. Denk bijvoorbeeld aan kinderopvang omdat u moet blijven werken om voor inkomen te blijven zorgen.

Met de overlijdensrisicoverzekering kunt u deze financiële problemen voorkomen. De premie voor deze verzekering is de afgelopen jaren aanmerkelijk gedaald. Hierdoor kan in veel situaties, tegen een redelijke premie, financiële problemen door een overlijden worden voorkomen.

Voor een reeds enkele jaren bestaande overlijdensrisicoverzekering kan het zeer interessant zijn om te controleren of een goedkoper alternatief beschikbaar is. Bij het dalen van de premies zijn de bestaande polissen op basis van hun te hoge premies blijven doorlopen.

Laat uw situatie eens beoordelen door assurantiekantoor de Rijndijk en neem contact op voor een afspraak.