Over het verzekeringskantoor

Begonnen in 1976 in loondienst en via diverse functies bij diverse tussenpersonen geschoold als financieel adviseur. In 2012 gestart als zelfstandig all round financieel adviseur met assurantiekantoor de Rijndijk.

Assurantiekantoor de Rijndijk is aangesloten bij de centrale organisatieinstelling Financieel Zeker en werkt onder de Wft verantwoordelijkheid van Financieel Zeker onder AFM vergunningnummer 12016626. Ons kantoor is ingeschreven bij de KvK onder nummer 55939228 en bij het Kifid onder registratienummer 300.012172. Financieel Zeker is een landelijk werkende organisatie die aangesloten bedrijven ondersteund in het voldoen aan alle wettelijke eisen die gelden voor financiele dienstverlening.

Assurantiekantoor de Rijndijk en Financieel Zeker zijn geheel onafhankelijk. Hierdoor kan ik producten van zeer veel maatschappijen met elkaar vergelijken op basis van voorwaarden en prijs. U bent verzekerd van maatwerk toegespist op uw situatie met als doelstelling financiele zekerheid.

Assurantiekantoor de Rijndijk is geen onpersoonlijke online aanbieder van verzekeringen, kredieten  en hypotheken. Als 100% onafhankelijk adviseur kom ik bij u aan huis of op de zaak langs voor persoonlijk advise en service op het moment dat het u uitkomt.

Assurantiekantoor de Rijndijk biedt u een onafhankelijk en persoonlijk advies op maat

  • bij het efficient en voordelig onderbrengen van uw financiele producten
  • bij analyse en financiele planning
  • bij pensioenen en vrijkomende lijfrentes
  • bij verandering in uw persoonlijke omstandigheden (huwelijk, echtscheiding, geboorte)
  • bij risicoanalyse van de onderneming